Bas Masteling

Wie is Bas Masteling?


Bas Masteling is een gediplomeerde Nederlandse fysiotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring in allerlei vormen van fysieke revalidatie in fysiotherapie en sport. Hij volgde zijn opleiding bij de Internationale Hoge School voor Fysiotherapie Thim van der Laan. Hij heeft tevens een bachelor in Bedrijfs Economie (HES Amsterdam).

Passie voor beweging

Van jongs af aan is Bas gefascineerd door beweging. Voldoende en juist bewegen is voor hem een must om een gezond lichaam te hebben en te behouden. Als sporter (atletiek, klimmen, mountainbiken, wielrennen) weet hij hoe het voelt om met een blessure tijdelijk uitgeschakeld te zijn.

Voor iedereen

Het is belangrijk is om te weten dat zijn diensten niet uitsluitend voor atleten zijn. Iedereen kan bij hen terecht en hij zal altijd streven naar de best mogelijke behandeling. Wat sporters betreft, heeft veel ervaring met hardlopers, wielrenners, mountainbikers en klimmers. Niet zo lang geleden was hij zelf een atleet, met een grote liefde voor sprinten, springen en de tienkamp (atletiek). Daarnaast heeft hih zelf een tijd lang geklommen. Tegenwoordig zit hij veel op de racefiets en de mountainbike.

Behandelingen en coaching

Bas doet niet alleen hands-on behandelingen bij MFSC. Vaak coacht hij mensen om hen te helpen hun (gezondheids)doelen te bereiken. Dit kan variƫren van meer bewegen tot het lopen van een marathon. Bij MFSC streeft hij altijd naar de best mogelijke behandeling en coaching voor zijn cliƫnten.